Vi ser det som en stor utmaning och vi vill alltid göra vårt bästa för att skolans elever skall få näringsrik och vällagad mat till lunch. Vi har arbetat med lunchmat till skolor under ett flertal år och nu har vi hittat ett koncept som vi tror passar dagens skolor bra. Vi erbjuder en helhetslösning med leverans från dörr till dörr.

 

Skollunch

Vi erbjuder en helhetslösning och levererar varje dag go och nyttig skollunch till skolan i kontrollerade värmeskåp. Maten har tillagats samma dag från grunden av noga utvalda och färska ingredienser. Vårt motto är att skapa en dialog med skolan och med skolans elever. Vi anser att det är viktig att dialogen samt avstämning hur elever och lärare uppfattar måltiden samt att vi skapar en variationsrik meny som ni som beställare har möjlighet att ha synpunkter på. Vi kommer därför att bjuda in lärare och elever till matråd minst en gång per termin och barnen kommer att få ha en önskevecka per termin då barnens egna önskemål skall tillagas.

Vi erbjuder en åtta veckors meny med maträtter noga sammansatt för elevernas näringsbehov. Varje dag har även ett vegetariskt alternativ. Behöver ni specialkost tar vi också hänsyn till detta och levererar skolluncher som passar alla barnen i skolan. Alla barn har rätt till go och nyttig skollunch.

Låter det intressant – kontakt oss så återkommer vi med ett förslag anpassat efter din skolas önskemål och förutsättningar. Maila till kontakt@goskolmat.se eller fyll i intresseanmälan nedan så åter kommer vi.
 

Intresseanmälan

Captcha:
12 + 15 =